İYİ Parti’li Koray Aydın: Adil Öksüz’ü bulup iftira attıracaklar

İYİ Parti’li Koray Aydın:
Adil Öksüz’ü bulup iftira attıracaklar

(AA: Bizim katkımız yazının altındadır..)
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’dan çok çarpıcı bir Adil Öksüz iddiası geldi.
cumhuriyet.com.tr11 Mayıs 2018

[Haber görseli]Aydın, “Adil Öksüz’ün seçime 15 gün kala güya iktidar tarafından yeni yakalanıp getiriliyormuş gibi seçim malzemesi olarak kullanılacağı iddia ediliyor. Bu kişinin, itirafçı olarak hem İYİ Parti’yi hem CHP içindeki bazı isimleri FETÖ’cü olarak suçlayıp bunu bir seçim kozu olarak kullanabilecekleri her yerde konuşuluyor.” dedi.

Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk’e konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “AKP, 16 yıllık iktidarı boyunca ilk defa üç golü üst üste yiyerek seçim dönemini başlatmış oldu. İlk golü İYİ Parti’yi seçimlere sokmama stratejisi üzerine dayadı. Seçim kampanyasının başlangıcında ilk golü yedi” açıklamasında bulundu.

“AKP, ikinci golü, ‘Millet İttifakı‘nın kurulmasıyla yedi” diyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Tek kale maç yapmaya alışık olanlar önceden kurdukları ‘Cumhur İttifakı‘yla her şeylerini hazırladılar. Muhalefetin bir araya gelemeyeceği düşüncesiyle bu adımı attılar. Millet ittifakıyla partilerin kendi menfaatlerini değil, ülke menfaatini düşünerek birliktelik sağlaması, büyük bir feraset ve fedakarlık örneği oldu. Kurulan ‘Millet İttifakı‘yla, AKP, TBMM’de çoğunluk olma şansını kaybetti. Bu hamle zaten kroke durumda olan AKP iktidarına, indirilen bu darbe adeta nakavt etti.” ifadelerini kullandı.

Koray Aydın, “üçüncü golü” ise “Bu haldeki iktidara, 3. golü de ‘Milletim isterse, tamam derim‘ diyen cumhurbaşkanına ‘tamam’ diyerek sosyal medya organizasyonuyla 2 milyonu aşkın insan, paylaşımlarıyla hem dünya hem Türkiye rekorunu kırdı” diyerek açıkladı.

“ADİL ÖKSÜZ’Ü SEÇİME 15 GÜN KALA YAKALANMIŞ GİBİ GETİRİP…”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ayrıca çok çarpıcı bir 15 Temmuz darbe girişiminin kritik isimlerinden Adil Öksüz iddiasını gündeme taşıdı.

Koray Aydın, şunları anlattı:

“Son zamanların modası Olağanüstü Hal (OHAL) şartlarında seçime giden adeta bir üçüncü dünya ülkesiyiz. Vay halimize vay. Şimdi iktidar sahipleri zavallı gençleri içeriye alıp güya FETÖ’cülükten soruşturma yapıyor süsü vererek, yandaş medyalarında propaganda yapıyorlar. Delil yok. Hiçbir şey yok. Yazık oluyor o masum gençlere. Şimdi de yazılıp, çizilip konuşuluyor: FETÖ imamlarından Adil Öksüz, biliyorsunuz.

  • Devlet tarafından yakalandı. Sonra meçhul bir şekilde serbest bırakıldı.
  • Şimdi bunun ‘Devletin adamı’ olduğu söyleniyor ve seçime 15 gün kala güya iktidar tarafından yeni yakalanıp getiriliyormuş gibi seçim malzemesi olarak kullanılacağı iddia ediliyor.
  • Bu kişinin, itirafçı olarak hem İYİ Parti’yi hem CHP içindeki bazı isimleri FETÖ’cü olarak suçlayıp bunu bir seçim kozu olarak kullanabilecekleri her yerde konuşuluyor.

    ‘Abidik gubidik’ işlerde bu iktidar çok uzman. Bunları okudukça, ne kadar aciz duruma düştüklerini görüyoruz.

  • FETÖ’cü aramak için çok zahmete katlanmamalarını kendilerine öneriyorum.
  • Bunun bir kolayı var. Genel Başkanımız söyledi: Bir ayna alacaklar, aynaya bakacaklar. Sağında, solunda, damatlarını, gelinlerini, eniştelerini görecekler. O yüzden de hiçbir şey yapamayacaklar.
  • Çünkü AKP, parti olarak FETÖ’nün kalkıştığı 15 Temmuz darbe girişiminin işbirlikçisi ve suç ortağıdır.
  • Seçimden sonra esas hesabı verecek onlardır.
  • 15 Temmuz’da kaybettiğimiz 250 şehidimizin vebali onların omuzundadır.”

===============================================
Dostlar,

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a teşekkür borçluyuz bu önemli uyarısı için..
AKP = RTE “iktidara mahkum” durumdalar 15,5 yılda yaptıklarıyla. İktidardan düştüklerinde yargı önünde hesap vermek zorunda kalacaklarını çooook iyi biliyorlar.. Ürkü (pank) bundan temelde.
Öte yandan yandaş akıl hocaları, “ilahiyatçı”  ve “Prof.” unvanlarını takınarak “suç işleme özgürlüğü” nden (!) söz eder oldular fetvalarıyla..
Daha da ileri giderek “suç işlemeye teşvik” anlamında “zaruretler kuralları çiğnemeyi haklı kılar” buyurmaktalar.
Ne yazık ve ne acı ki ülkemizi,  caaaaaanım Türkiye’mizi açıkça bir “dar-ül harp” alanı olarak görmekte ve mutlak iktidarları ile bir dinci – irticacı faşizm düzeni kurana dek her şeyi ama her şeyi “mübah” gören bir sapık – patolojik bir saplantı içindeler… Ya da daha berbatı, yapıp edecekleri için böylesi bir dinci maske – kılıf uydurmaktalar..
Durum bu bağlamda da ürkünç hata ürkünç (vahim) ötesidir.

  • AKP’nin her türlü seçim oyunlarına hazırlıklı olmak gerekir..

    Ulusumuzun din sömürgeni Türkiye düşmanlarına artık ayırd etmesi ve kritik bir eşiğe sürüklenen ülkemizi uçurumun kenarından çekip alması gerekiyor..
    Artık kandırılma zamanı değil.. Son 12 seçimde böyle oldu ne yazık ki..
    24 Haziran seçimleri ulusal bir dava durumuna gelmiştir..
    Cumhuriyet, kutsal emanettir Atatürk ve şehitlerimiz – gazilerimizden bize.
    Uyanmak ve gereğini yapmak zamanıdır Türk Ulusu!

Sevgi ve saygı ile. 12 Mayıs 2018, Ankara

Dr. Ahmet SALTIK
Ankara Üniv. Tıp Fak. – Mülkiyeliler Birliği Üyesi
www.ahmetsaltik.net     profsaltik@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir