CHP’nin 94. kuruluş yıl dönümü

CHP’nin 94. kuruluş yıl dönümü

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU BAŞKANLIĞINDAKİ HEYET, ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla beraberindeki heyetle Anıtkabir’i ziyaret etti.CHP’nin 94. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyeti, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun mozoleye çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra Misakı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, deftere şunları yazdı:

“Devrimlerinizin ve Cumhuriyetimizin yılmaz savunucusu olan arkadaşlarımızla birlikte huzurunuzdayız. Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte iki büyük eserinizden biri olarak nitelendirdiğiniz CHP’nin 94. kuruluş yıl dönümünde sizi bir kez daha şükranla anıyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.

İlke ve devrimleriniz dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatmakta, özgürlük, adalet ve huzur içerisinde yaşamak isteyen dünyadaki tüm mazlum milletlere ilham vermeye devam etmektedir.

Karakteri ’hürriyet ve istiklal’ olan bizler, mazlumların güvencesi, adaletsizliğe uğrayanların gür sesi olarak gösterdiğiniz çağdaş uygarlık hedefinde ilelebet yürüyeceğiz. Ruhun şad olsun.”

Heyet, daha sonra 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrine de çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Anıtkabir’den ayrılırken, sohbet ettiği vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.
========================================
Dostlar,

Biz de Atatürk’ün kurduğu parti olan, Devletimizi kuran parti, Atatürk’ün bize armağanı ve emaneti Cumhuriyet Halk Partisi‘nin 94. kuruluş yıldönümünü coşku ile kutluyoruz..

Köklerine bağlı kalarak çağın gerektirdiği yenilenmelerle yoluna devam etmesini ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmasını diliyoruz..

Sevgi ve saygı ile. 09 Eylül 2017, Datça

Dr. Ahmet SALTIK
Ankara Üniv. Tıp Fak. – Mülkiyeliler Birliği Üyesi
www.ahmetsaltik.net     profsaltik@gmail.com 

CHP’nin 94. kuruluş yıl dönümü” hakkında bir yorum

  1. Geri izleme: Bayrağımız sonsuza dek özgürce dalgalansın.. – Prof. Dr. Ahmet SALTIK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir