Rifat Serdaroğlu : 15 TEMMUZUN FATİHİ

15 TEMMUZUN FATİHİ

Rifat Serdaroğlu

(AS : Bizim kapsamlı katkımız yazının altındadır…)

Bir insanı hiç tanımasam da konuşmasam da o kişide beni rahatsız eden bir şey varsa onunla tanışmamaya, konuşmamaya gayret ederim. Bu huyumu bir türlü düzeltemedim. Fakat ne hikmetse bir kere hariç hiç yanılmadım! Benim için tarihi nitelikte olan o yanılgıyı aşağıda anlatacağım. Haz etmediğim, davranışlarından konuşmalarından rahatsız olduğum kişilerden biri de Fatih Terim’dir. Kabalığı, cehaleti, görgüsüzlüğü konuşma tarzı “Milli Takımlar Sportif Direktörü” olmaya uygun değildir. Bir Şenol Güneş’e bakın bir de Erdoğan’ın adamı AKP’li Fatih’e, ne demek istediğimi anlarsınız! Fatih Terim’in son karıştığı dükkân basma olayı maalesef beni doğrulamıştır. Bu terbiyesizliğin üstüne yaptığı basın toplantısında söyledikleri ise bu kanaatimi pekiştirmiştir.

Olayın olduğu an niçin konuşmamış ve kaçmış biliyor musunuz? Olay tarihi 15-16 Temmuz’a denk gelmiş! Konuşup 15 Temmuz kutlamalarını gölgede bırakmamak için susmuş Fatih Terim! Kendi terbiyesizliğini, saygısızlığını, yasaları çiğnemesini 15 Temmuz’un arkasına saklamayı tercih etmiş! Ne 15 Temmuzmuş be! Fatih Terim dükkân basar, adam dövmeye gider fakat dayak yer, “erkekliğin onda dokuzu kaçmak, biri ise hiç görünmemek” kuralına uyup vınnn!
3 gün sonra 15 Temmuz için sustum der!

İleride 15 Temmuz’un üstündeki örtü kaldırıldığında, Hulusivil-Fidan iş birliği ile sahnelenen tiyatronun gerçeğini, Tayyip-Gülen iş birliğinin esas yüzünü, kendi insanının üzerine kurşun sıkan istihbaratçıları, mafya tetikçilerinin nasıl adam öldürdüklerini, CIA uşaklarının gerçek yüzlerini göreceğiz.

Eyy Fatih Terim; Zerre kadar Türk Milletini düşünüyor isen durma, tüpçü ile konuş ve istifa et…

TANSU ÇİLLER;
Erbakan’ın Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller, 28 Şubat davası için hâkim önünde ifade verdi! 7,5 saat süren ifadesinden Türk Devletini ve Türk Milletini hala tanıyamadığını bir daha anlıyoruz. Çiller özetle şunları söyledi;
-28 Şubat, Postmodern bir darbedir.
-28 Şubat’ta Milletin iradesi, başka bir iradeye teslim edilmiştir.
-Genelkurmay Başkanı bize değil, Cumhurbaşkanı Demirel’e bilgi verirdi.
-DTP’yi kurup, DYP’yi parçaladılar.

Çiller’in dediklerinin hiçbir kıymeti olmadığını herkes bilir ama ben bir daha ve yeniden doğruları sizlerle paylaşmak isterim!
-28 Şubat, 2002’den bu yana Türkiye’yi ele geçirmeye çalışan “Karşı Devrim’i” engellemek, Lâik Cumhuriyeti ve hukuk devletini korumak, emperyalist devletlerin oyununu bozmak için yapılan bir direniştir.
– “Ben Atatürk’ün ürünüyüm” diye Türk Milletinden oy alan Çiller, milli iradeyi başka bir iradeye teslim eden kişidir. Malvarlığı için Refah Partililerin kendisi için neler söyledikleri hala arşivlerde mevcuttur. Kendisine “HIRSIZ” diyenlerle iktidar ortağı olan Çiller hem milli iradeyi hem Lâik Cumhuriyeti, “Müslüman Kardeşlerin” Başkan Vekiline teslim etmiştir.
-Genelkurmay Başkanı, Başbakana değil de Cumhurbaşkanına bilgi veriyorsa problem sizdedir. Kendisini saydırmasını bilmeyen kişinin devlet yönetiminde işi yoktur.
-DYP’den bizler bilerek ve isteyerek ayrıldık. Çünkü başka çaremiz kalmamıştı. Ayrılış gerekçelerimizi defalarca ve saatlerce hem Çiller’in yüzüne hem DYP TBMM Meclis Grubuna hem de DYP Genel İdare Kuruluna anlattık.
“Erbakan’ı Başbakan yaparsanız, o hükümeti yıkarız” diye haykırdık.
Dediğimizi de yaptık. Bize ne Demirel ne askeri kesimden herhangi biri bu konuda hiçbir şey söylemedi, söyleyemezdi. Demokratik rejimin doğal kuralları içinde Refahyol’u bizler yıktık. Bugün de Çiller’in yurtdışı yatırım danışmanlığını yaptığı Erdoğan Hükümetini, demokratik rejim içinde yıkacak çalışmanın içindeyiz. Bunun için her gün yazıyoruz, vatanımızı, demokrasimizi, lâik Cumhuriyetimizi ve hukuk devletini savunuyoruz! Fakat bu işleri Çiller’in kafası ve gönlü almaz…

Mahkeme Çiller’e şu soruları da sormalı;
Malvarlığınız TBMM Komisyonunda hangi anlaşma karşılığında aklandı?
-Amerika’daki malvarlığınızı “Şehit Ailelerine” bağışlayacaktınız. Bağışladınız mı?
-İstanbul Belediyesi sizin arazileriniz üzerinde nasıl bir imar uygulaması yaptı?
-DYP’nin nasıl parçalandığını, AKP’nin önünün size nasıl açtırıldığını
“Has Adamınız” Süleyman Soylu’ya, Susurluk olayının baş sorumlusu yine
“Has Adamınız” Mehmet Ağar’a, Erkan Mumcu’ya ve sık-sık başbaşa görüştüğünüz Fethullah Gülen’e sorun. Nasıl bir emperyalist oyuna alet olduğunuzu belki anlarsınız…

Tansu Çiller, siz benim için tarihi bir yanılgısınız. Sizden de ileride hesap sormak benim boynumun ve benim soyumun borcudur…

Sağlık ve başarı dileklerimle. 21 Temmuz 2017
====================================================
Dostlar,

MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ CİHAT İLANI İLE
“ŞAH MAT” HAMLESİ Mİ??!

Sayın eski Sağlık Bakanı Rifat Serdaroğlu‘ndan çok çok önemli bir yazı daha paylaşmalıyız…

Özellikle şu dizelere bakar mısınız???

  • İleride 15 Temmuz’un üstündeki örtü kaldırıldığında, Hulusivil-Fidan iş birliği ile sahnelenen tiyatronun gerçeğini, Tayyip-Gülen işbirliğinin esas yüzünü, kendi insanının üzerine kurşun sıkan istihbaratçıları, mafya tetikçilerinin nasıl adam öldürdüklerini, CIA uşaklarının gerçek yüzlerini göreceğiz.

Bu korkunç gerçeklerin hızla, gecikip – oyalanmadan ortaya çıkarılmasını istiyoruz.
Elinde bilgi – belge olan namuslu – vicdanlı herkesi hemen göreve çağırıyoruz.
Özellikle Anamuhalefet Partisi CHP’nin Sn. Serdaroğlu ile hemen ilişkiye geçmesini diliyoruz.
Sn. Serdaroğlu’nun yazdıkları kanıtlanırsa Türkiye’de her şey yeni baştan çatılacak!
Sn. Serdaroğlu’nu da hesaplaşmayı “ileride” yerine günümüze çekmesini istiyoruz..
*******
AKP = RTE iktidarının daha fazla sürmesi artık pek olanaklı gözükmüyor..
Bir kez iktidar süresi demokratik bir rejim için olağanın çok dışında uzadı.. 15 yıl tek başına iktidar çok uzun bir süre ve gelişmiş Batı ülkelerinde pek görülmüyor..

İkincisi iktidarın pek çok uygulaması saydam – açık değil ve her tür denetimin dışında.
Kamuoyu denetimi yok, yönetsel iç-dış denetim yok, yargı denetimi yok, medya denetimi yok. ulusal ve uluslararası bağımsız kuruluşların denetimi yok… Sayıştay’ın mali denetimi yok, TBMM’nin siyasal denetimi yok…

Oysa hukuk devletinin ilk koşullarından biri, İdarenin her türlü işlem ve eyleminin yargı denetiminde olmasıdır.

Sayılan denetim süreçleri üzerinden hesap sorulabilmesi ve hesap verebilirliktir.
Bunların olmadığı yerde her türlü yasa dışı, hukuk dışı karanlık işler olabilir, olmaktadır!
Ayrıca AKP iktidarı apaçık Cumhuriyet’e savaş ilan etmiştir son Eğitim Müfredatı değişikliği ile.. Evrimi = Bilimin özünü bütünüyle, Atatürk’ü ve Cumhuriyet tarihimizle devrimleri iyice silerek yerine CİHAT – UKUBAT – MUAMELAT – ŞERİAT – PEYGAMBER – DİN – DİN – DİN… koymuştur..

  • Bu açıktan Cumhuriyet’e meydan okuma ve “ŞAH MAT” hamlesidir.

Anayasaya (Başlangıç, md. 2, 24, 42, 174…), hukuka, uygarlığa, çağdaşlığa, uluslararası anlaşmalara, insan haklarına, akla ve bilime, sağduyuya, demokrasiye, laikliğe.. ve salim insan vicdanına aykırı olan söz konusu müfredat değişikliği çırılçıplak CİHAT İLANIDIR…

Nitekim bir AKP’li vekil, “Cihat dinin çadırıdır, cihat bilmeyen çocuğa matematik öğretmenin faydası yoktur..” diyebilecek ölçüde ileri gitmiş ya da kendinden geçmiştir :

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi için hazırlanan müfredat taslağında 9. sınıf öğrencileri için ‘cihat’ konusuna yer verilmesini değerlendiren TBMM Eğitim Komisyonu’nun AKP’li üyesi Ahmet Hamdi Çamlı,

  • Namaz dinin direğiyse, cihat çadırdır. Direksiz çadır bir işe yaramaz.
    Cihat bilmeyen çocuğa matematik öğretmenin faydası yok
    dedi.CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar ise “Milis yetiştirip bu milislerle dünyaya savaş açmak mı istiyorlar?” diye duruma tepki gösterdi. (http://www.mynet.com/haber/guncel/akpli-vekil-cihat-bilmeyen-cocuga-matematik-ogretmenin-faydasi-yok-3160616-1)

Bu Yönetmelik der-hal geri çekilmelidir!
Hemen Danıştay’a taşınmalı ve iptal edilmelidir.
AKP de artık orada durmalı, bir adım daha asla atmamalıdır.
Artık yeter, anlıyor musunuz, artık yeter!

Sevgi ve saygı ile. 23 Temmuz 2017, Ankara

Dr. Ahmet SALTIK
Ankara Üniv. Tıp Fak. – Mülkiyeliler Birliği Üyesi
www.ahmetsaltik.net     profsaltik@gmail.com

Rifat Serdaroğlu : 15 TEMMUZUN FATİHİ” hakkında 5 yorum

  1. Geri izleme: Bayrağımız sonsuza dek özgürce dalgalansın.. – Prof. Dr. Ahmet SALTIK

  2. Geri izleme: 2017-2018 Müfredatı Açıklandı; Yalandan Eğitime Geçiyoruz – Prof. Dr. Ahmet SALTIK

  3. Geri izleme: ULUSAL EĞİTİM DERNEĞİ: 2017-2018 ÖĞRETİM YILI BAŞLARKEN – Prof. Dr. Ahmet SALTIK

  4. Geri izleme: CHP’nin eğitim çalıştayı raporu tamamlandı: Eğitim Cemaatlere teslim edildi – Prof. Dr. Ahmet SALTIK

  5. Gönül Pınar Atacı

    Her ikisi de DAHİYANE iki yazı. Çok değenli hatta DAHİ yazarlari sevgili Rifat SERDAROĞLU’nun ve sevgili hocamiz Prof.SALTIK’in kalblerine, dillerine, ellerine, kalemlerine sağlık. İYİ Kİ VARLAR.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir