SİZİ NE IRGALAR?

SİZİ NE IRGALAR?

Rifat Serdaroglu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerini Türkiye’de yasaklayan, Bursalıların Milli maç için her yere astıkları Azerbaycan Bayraklarını polis gücü ile indirten Erdoğan, Azerbaycan’daki Zafer Bayramı törenlerine “Türk Askeri” ile katıldı!

Ülkeye dönüşünde uçaktaki maaşlı elemanları olan tetikçi gazetecilerine,
“Türk Edebiyat Tarihine” geçecek orijinallikte açıklamalarda bulundu;
-ABD ve AB’nin yaptırım kararları bizi çok fazla IRGALAMAZ!
-Kemal Bey, CB adaylığı için GAZA GELMİŞ!

T.C. Cumhurbaşkanı’nın bu ARGO sözlerine şaşırdık mı?
Elbette şaşırmadık! Çünkü akıllı insanlar bilirler ki, “Bir kabın içinde ne varsa dışarı o sızar!” O kapta bal varsa bal sızar, katran varsa katran sızar!

Gençler, Erdoğan’ın dediklerini anlamakta zorlanabilirler. Yardımcı olalım;
Türk Dil Kurumuna göre;
Irgalamak; Yerinden oynatıp sallamak, sarsmak.
Gaza Gelmek; Dolduruluşa gelmek.

T.C. Cumhurbaşkanlığı gibi çok önemli makamda oturan birinin, Türk Milletinin yaşamını yakından ilgilendirecek olan, ABD ve AB’nin aldığı “Yaptırım” kararları için “Bizi ırgalamaz” deyişini kullanarak alaya alması affedilir bir hata değildir. Bu davranış, yaptırımlardan en büyük zararı görecek olan Türk Milleti ile de alay etmektir!

Böyle bir durumda bize şu soruyu sorma hakkı doğar :
Sayın CB, sizi ne ırgalar? Örneğin;
-Ömürleri boyunca “Hijyen” ile tanışmamış, her türlü mikrobu üzerlerinde – eşyalarında taşıdıkları kesin olan 7,5 milyon Suriyeliyi, hiçbir sağlık kontrolünden geçirmeden Türkiye’nin dört bir yanına dağıtmak, sizi ırgalar mı?

-Sizin cehaletiniz, beceriksizliğiniz, yolsuzluklara geçit vermeniz ve Pandemi nedeniyle işsiz kalan, açlığa mahkum edilen milyonlarca Türk Vatandaşı varken, sizin başka ülkelere maddi yardımda bulunmanız, Suriye’deki El-Nusra militanlarına binlerce ev hediye etmeniz, eşinizin kendi adına aynı örgüt militanlarına 50 ev hediye vermesi sizi ırgalar mı?

-Kendi vatanını korumaktan aciz Suriyeli gençler Türkiye’de bedavaya yaşayıp eğlenirlerken, Türk gençlerinin Suriye’de can vermeleri sizi ırgalar mı?
Örneğin, Re’s el-ayn (Subaşı – Pınarbaşı) denen yerde, teröristlerin kurşunlarıyla şehit olan fidanlarımızın ve ailelerinin durumu sizi ırgalar mı?
***
Sayın Cumhurbaşkanı;
CHP Genel Başkanı için “Gaza gelmiş” dediniz!
Siz hiç gaza gelir misiniz? Örneğin şu yazacağım olaylar sizi gaza getirir mi?
Üniversite diplomanızın sahte olduğu ispatlanır ve attığınız imzaların geçersiz olduğu yargı kararına bağlanırsa, gaza gelir misiniz?
-ABD Temsilciler Meclisinin aldığı “Sizin ve ailenizin Türkiye dışında edindiğiniz mal-para-iştiraklerinizin” tespiti için kurulan komisyonun raporu açıklanırsa, gaza gelir misiniz?
-“En büyük vatansever” diye ATV’ye çıkardığınız Reza Zarrab, Türkiye’de dağıttığı rüşvetlerin belgelerini, görüntü-ses kayıtlarıyla tüm dünyaya yeniden açıklarsa, bu sizi gaza getirir mi?
***
Aziz Türk Milleti;
Bu günlerin geleceğini, sizlere yıllardır en açık ifadelerle cesurca ve tüm zorluklara göğüs gererek anlatmaya, inandırmaya çalıştık. Keşke yanılan biz olsaydık. Olan Türk Milletine oldu!
Şimdi sizlerden bir ricam var;
AKP’nin oy oranının süratle düştüğünü gören dünün suskunları korkakları, AKP’de Başbakanlık, Bakanlık yapmış larvalar, şimdi TV’leri, gazete köşelerini doldurmaya başladılar!
Fakat şunu “DOĞRU Partililerden” başka söyleyen çıkmadı!

  • Biz, 19 yıllık AKP Soygun döneminden hesap soracağız ve devr-i sabık yaratacağız…

Çünkü bunu söyleyebilecek kişilerin mazisi temiz olmalıdır.

DOĞRU Partililere şu an için TV ekranları ve Gazete sayfaları kapalı olabilir!
Bizim işimiz yasakları yıkmak, faşist yönetimleri devirmek ve özgürlüklerini halkımıza iade etmektir. Bizlere uygulanan bu yasakları da yırtıp atacağız.

Fakat, T.C. Devletinin kurucu değerlerini yani Laik Cumhuriyeti, Sosyal Hukuk Devletini ve Atatürk’ümüzün ilkelerini üç kuruşluk menfaatleri uğruna satıp, halkımızdan doğruları saklayan Haram Havuzu ve benzerlerinin medya organlarına asla çıkmayacağız.
Anadolu’yu adım-adım, ev-ev dolaşıp DOĞRU’yu ve silahsız Kuvayı Milliye hareketini anlatmaya devam edeceğiz.
Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Aralık 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir