TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR??

ULUSAL EĞİTİM DERNEĞİ KONFERANSI…

TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Değerli dostumuz Sn. Hasan Erçelebi‘ye (DSP Gn. Bşk. Yrd.) ve üyesi olduğumuz Ulusal Eğitim Derneği’ne teşekkürlerimizle.. Sevgili Erçelebi ile “Türban Sorunu” konulu bir TV programına katılmıştık (Sağduyu Prog., Beyaz TV Ankara 11.11.10). Türbanı savunanlar Av. Mustafa Karaman ve Prof. Yasin Aktay idi. Sayın Erçelebi bir torba dolusu geleneksel Anadolu başörtüsü getirmişti stüdyoya ve bunların içinde AKP uydurması / dayatması “türban” yoktu.. Karşı taraf çoook ama çoook sinirlenmişti.. Yasin bey hızla yükseldi ve AKP Gn. Bşk. Yrd. bile oldu! Derken bir FETÖ damgası ile gözden düştü.. Avukat bey nerelerde bilemiyoruz.

Ama Türbanı kadınların başına değil Türkiye’nin başına bağladılar.. Çok yazık ettiler.. Çünkü Din gerçekten bu değil.. Apaçık siyasete alet ettiklerinin en çok kendileri farkında ama bu ölçüsüz Makyavelizmin ülkeye faturasının bilincinde olmadıklarından eminiz.. Fakat Türkiyemiz bu belayı da defedecek..

  • Gelecek zamanlarda Türkiye’de ve Dünyada böylesine bir dünya görüşüne yer yok!Sayın Erçelebi’ye yarınki konferansında başarılar dileriz..

    Sevgi ve saygı ile. 07 Aralık 2017, Ankara

    Dr. Ahmet SALTIK
    Ankara Üniv. Tıp Fak. – Mülkiyeliler Birliği Üyesi
    www.ahmetsaltik.net     profsaltik@gmail.com

     

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir