MAFYA MASASINDA MEZE OLMAK!

Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

Binali Yıldırım ve Nükhet Hotar;
İkisi de çakma İzmirli, ikisi de AKP’li! Biri Erzincan’dan, diğeri Malatya’dan gelmişler. Hoş gelmişler ama, İzmir’e vermeye değil, İzmir’den almaya gelmişler. Milletvekili-Genel Başkan Yardımcısı-Genel Başkan-Bakan-Başbakan-TBMM Başkanı gibi çok önemli makamlarda bulundular!

Bugün ikisi de, mafya babalarının ciddi suçlamaları ile karşı karşıyalar.
Binali Bey, hesabını veremediği yurtdışı mal varlığı ve gemi filolarıyla tüm Avrupa basınının ve Hollanda Hükümetinin radarında! Sedat Peker’in iddiası ise, Binali Bey’in oğlu Erkam Yıldırım’ın, Venezuela-Kolombiya orjinli uyuşturucu trafiğini yönettiği yönünde…

Nükhet Hanım ise, yine mafya babalarından ve şu an Arjantin’de bulunan Serkan Kurtuluş tarafından suçlanıyor! İddia şu; Nükhet Hotar’ın Başkanlığında, Serkan Kurtuluş’un, İzmir Emniyet yetkililerinin, Adliye yetkililerin, AKP İL Başkan Vekili Ahmet Kurtulmuş’un (öldürüldü) olduğu grubun, İzmir ve Ege Bölgesinde “FETÖ Borsası” kurarak, insanları para karşılığı cezaevinden tahliye ettirmek!

Gördüğünüz gibi, iddialarda bulunanlar “Ağır Abiler”, suçlananlar “Çok Ağır Abi ve Ağır Abla”, suçlamalar ise çok ağır! Bu suçlamalara dokunan yanar! Ayrıca bu ikilinin, İzmir’in bazı önemli iş insanlarıyla da, tamamen duygusal ilişkileri olduğu biliniyor! Elbette ki bu iddialar araştırılacak ve gerçekler gün yüzüne çıkarılacaktır.
AKP döneminde olmazsa, genel seçimden hemen sonra yargı çalıştırılacaktır.

Yargı mensuplarına destek olmak amacıyla bazı önerilerimiz olacak;
Binali Bey’in oğlu ile ilgili iddiaların açığa çıkmasıyla ilgili olarak;
“Son BEŞ yılda, Venezuela-Kolombiya gibi uyuşturucu üreten ülkelerden gelen tüm gemileri ve sahiplerini, yüklerini, hangi limana yanaştıklarını, o limanlarda görevli emniyet ve gümrük müdürlerinin, görevli vali yardımcılarının mal varlıkları tespit edilmelidir. Çözümü kolaylaştıracaktır. İddiada bulunanlar, C. Savcıları tarafından dinlenmeli ve gerekiyorsa
“Gizli Tanık” yapılmalıdır. (Bu konuda, bilgi-belge toplama çalışmamız devam etmektedir)

Nükhet Hotar’la ilgili iddiaların doğru olup olmadığını anlamak çok daha kolay olacaktır.
Çünkü, İzmir’de ve Ege’de malına-parasına, fabrikasına-arazilerine, benzin istasyonlarına el konulan kişileri bizler biliyoruz. Hukukçu arkadaşlarımız bunlarla görüşüyor. Tek Adam dönemi bitip, yeniden Hukuk Devleti olduğumuzda bu belgeler de Türk Yargısına verilecektir…

Siyaset başlı başına zor bir iştir. Hele Türkiye’de ve dürüst olarak siyaset yapabilmek çok daha zordur. Ama, Vatanı satanlarla mücadele etmek de kişiyi ayakta tutuyor.
Bugün Sakarya Asliye Ceza Mahkemesi bizi 11 ay 20 gün hapse mahkum etti.
Gerekçe CB’na hakaret imiş! Ne demişiz?
“Siz BOP Eşbaşkanı değil misiniz? Siz bu projeyi desteklemediniz mi? Irak’ta-Suriye’de-Libya’da olan ölümlerden sorumlu değil misiniz? Binali Bey’in gemileri her yerde dolaşıyor. Ne taşıyor bunlar?”

Sonuç, 11 ay 20 gün hapis!

Eyy Türk Yargısı! Adaletinle bin yaşa iyi mi?
Devleti soyanlar dışarda, Laik Cumhuriyeti yıkanlar dışarda, mafya babalarının masasında meze olmuş Bakanlar-Genel Başkan Yardımcıları dışarda, ATATÜRK’e hakaret edenler soruşturulmuyor bile, El-Kaideye silah gönderenler, insanlarımızı öldürenler dışarda, Serdaroğlu’na hapis!
Vız gelir, tırıs gider. Tüm bu hukuksuzlukların hesabını mutlaka gram-gram soracağız.

Bademler ve onların yargıdaki tetikçileri şunu iyi bilsinler;
Bizler çığ gibiyiz, düşerken büyürüz. Hainler kartopu gibiler. Güneş DOĞRU yerden doğduğunda eriyip gidecekler…

Ne Mutlu Türküm, Atatürkçüyüm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…

Sağlık ve başarı dileklerimle, 02 Haziran 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir