SAKIN UNUTMAYIN

SAKIN UNUTMAYIN

Rifat Serdaroğlu

Türkiye’yi 18 (On Sekiz) yıldır AKP, tek başına yönetiyor.
TBMM’de, AKP’nin istemediği hiçbir yasa tasarısı, yasalaşamaz.
AKP Genel Başkanından habersiz ihale yapan Bakan, tekme tokat dövülür, atılır. Şereften yoksun bu Bakanlar, kendilerini savunmaktan da acizdir.

Tüm Vali, Emniyet Müdürü, Müsteşar, Genel Müdür, Genel Md Yardımcıları, Daire Başkanları bizzat AKP Genel Başkanı tarafından atanır. Bakanlar, kendi danışmanlarını bile O’ndan izinsiz atayamazlar.

Üniversite Rektörlerinin tamamı, AKP Genel Başkanı tarafından, karpuz seçer gibi seçilerek atanır. Rektör seçimi için, gerekiyorsa yasalar çiğnenir, çekinmeden suç işlenir. Yeter ki adam AKP’li olsun. Yasaya göre bir kişinin Rektör olarak atanması için 3 (Üç) yıllık Profesör olması şarttır. Damadın adamı olan Nuri Aydın 1 (Bir) yıllık Profesör idi. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle üç yıllık Profesör olma şartı 1 (Bir) haftalığına kaldırıldı. Nuri Aydın İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü yapıldı. 1 (Bir) hafta sonra üç yıllık Profesör olma şartı yine konuldu!

Henüz 1 (Bir) aylık Profesör olan Yusuf Tekin adlı biri, yine Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle üç yıllık Profesör olma şartı kaldırılarak, Hacı Bayram Üniversitesi Rektörlüğüne atandı. Bir hafta sonra üç yıllık Profesör olma şartı yeniden kondu.

Ayrıca Cumhuriyetin en önemli projelerinden olan “Cumhuriyet Üniversiteleri” AKP Genel Başkanı tarafından paramparça edildi. Sırf, adamlarına iş vermek için Üniversiteler parçalandı, sayıları çoğaltıldı. FETÖ’ya 15 (On beş) Üniversite kurdurulduğunu AKP Genel Başkanı açıkladı.

Sakın unutmayın!
AKP Genel Başkanı şunları diyemez :
“TBMM’de bizi engellediler, ekonomi bu yüzden bozuldu, tedbir alamadık.”
“Şu yasaları çıkaramadık, işsizlik bu yüzden arttı.”
“Terörü önleyecektik fakat Askeri ve Siyasi Bürokratlar engelledi. Çünkü bunlar “Eski Türkiye’den” kalan bürokratlar idi. Değiştirmemiz engellendi.

Sözün Özü;
Ülkemizde Sosyal Hukuk Devleti ilkesi artık işlemiyorsa,
Laik Cumhuriyet paramparça edilmişse,
Türk Milleti boğazına kadar borçlandırılmış ve yoksullaştırılmış ise,
Ülke tekrar IMF kapısına getirilmişse,
Devlet itibarımız zedelenmişse,
Çocuklarımız Arap çöllerinde, sapık katilleri korumak uğruna can veriyorsa,
Tümünün tek sorumlusu, yurt dışında şaibeli olarak edinilen mal varlığı nedeniyle,

Emperyalist Devletler ve yabancı istihbarat örgütleri tarafından rehin alınmış olan AKP Genel Başkanı,
yakınları ve eski-yeni Bakanlarıdır…

Değerli Okurlar;

Dünyanın en zor coğrafyası olan bu bölgede varlığını sürdürmek isteyen devlet, kendisine yapılan ihanetin hesabını sormak zorundadır. Hiçbir kimsenin, Türk Devletine karşı yapılan ihaneti görmezden gelme hakkı yoktur. Böyle davranan, suç ortağıdır.

Çoban Ateşi Hareketi olarak biz ne mi yapacağız?
Bizler, tümüyle hukuk içinde kalarak devri sabık yaratacağız.
Bu konuda, uzmanlarımız hukuki ve idari yasalara dayanan hazırlıklarını tamamladılar. Bazı konularda, Türk Milletinden yetki almak için referandum önerilerimiz de hazır.

  • Kim Türk Milletinin bir kuruşunu çalmışsa, kim kul hakkı yemişse, kim can ve mal kaybına sebep olmuşsa, kim hak etmediği koltukları işgal edip başkasının hakkını yedi ise, yurt içinde-yurt dışında haksız ve yasalara aykırı olarak edindiği varlıklarının tamamı Türk Hazinesine iade edilecektir.

Sizlere düşen görev, yaşadığımız 18 yılı, yaşamınızın hiçbir anında unutmamanız, sürekli hatırlamanız, çevrenize anlatmanızdır.
Şu anda yaşadığımız virüs krizindeki “yönetme beceriksizliği” ise başlı başına
Türk Milletine ihanettir.

AKP İktidarı yakında sona erecektir. Gecenin kararıp kalmayacağı gibi!
Bu yaşadıklarımız bizlere ders olmazsa, gençlerimize yaşananların gerçek yüzünü anlatmazsak, kanımız kurusun, bizi yer-gök kabul etmesin…

Sağlık ve başarı dileklerimle, 31 Mart 2020

SAKIN UNUTMAYIN” hakkında bir yorum

  1. Sema coşkun

    Geleceğimizin ne kadar vahim olduğunu yurttaş olarak üzgünüm. Ne çarkların döngüsünde neler olacak yazık

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir