15 TEMMUZ PARALEL İHANET NOTLARI

15 TEMMUZ PARALEL İHANET NOTLARI

Av. Hüseyin ÖZBEK

1) Paralel İhanet Şebekesi, uzun yıllar siyasi  iktidarların himayesine mazhar olarak palazlanmıştır.

2) İlkokulu dışarıdan bitiren Paralel İhanetin başı, Türk halkına,  asrın en büyük din alimi bir hayırsever  olarak tanıtılmış, hiçbir çıkar peşinde olmayan idealist  HİZMET ADAMI olarak parlatılmıştır.

3) Siyaset ve iş dünyasında hak etmediği ilgi ve iltifatlara boğulan Fetullah’a, dar gelirli ailelerin zeki çocukları eti de, beyni de, şuuru ve ruhu da senin denilerek ışıkevlerinde (Beyin Yıkanan Zehirevleri ) teslim edilmiştir.

4) Türkiye’nin hasımlarının  5. kolu olma görevi verilen millet ve devlet düşmanı din maskeli paralel ihanet şebekesi bu süreçte kutsallaştırılmış ve dokunulmazlaştırılmıştır.

5) Paralel İhanetin başı,  ekonomik ve siyasal  dinamikler tarafından  HİZMET HAREKETİ olarak takdir ve taltif edilirken, ihaneti teşhis edip tedbir alınmasını isteyen, emniyet, yargı ve kamu görevlileri, tabir caizse (AS deyim yerinde ise) analarından doğduklarına pişman edilmiş, sürüm sürüm süründürülmüştür.

6) Paralel İhanetin yurt dışındaki okulları için, yakın dönemin başbakanları ve Cumhurbaşkanları tarafından, mevkidaşlarına tavsiye mektupları yazılmış, o ülkelerdeki Türk Büyükelçilerine Hizmet Hareketine yardımcı olmaları için talimat verilmiştir! (AS: Abdullah Gül vd.!)

7) Namuslu, vatansever  emniyetçilerin ve namuslu savcıların çabasıyla yargı önüne çıkarılan Fetullah’a kimlerin sahip çıkıp aklanmasını sağladıklaŕı, o emniyetçi, savcı ve hakimlerin başlarına neler geldiğini merak edenler kolaylıkla ögrenebilirler.

8) Değerli hukukçu Mehmet Emin Değer, 20 yıl önce  paralel ihaneti teşhir eden BİR CUMHURİYET DÜŞMANININ PORTRESİ kitabını yazarken,  Cumhurun başındakilerin aymazlığını tarih hiç kuşkusuz not edecektir.

9) Fetullahçı şebekeyi tüm ayrıntılarıyla tespit ve teşhir edip, KÖSTEBEK adını verdiği eserini basma aşamasına  geldiğinde  18 Aralık 2002’de evinin önünde şehit  edilen aziz kardeşim Dr. Necip Hablemitoğlu‘nun ardından “Oh oldu, iyi oldu” anlamında yazılar döktüren, yorumlar yapan FETÖ’severlerin şimdilerde Fetösavar ayaklarına yatmalarını da tarih hiç kuşkusuz layık olduğu biçimde kaydedecektir!

10) Türk devlet geleneği ve Cumhuriyetin milli yol haritası terk edilip, sureti haktan görünen kimi din baronlarına yol verildiğinde,  ortada ne devlet ne milli kurum hiçbir şeyin ayakta kalamayacağını 15 Temmuz Paralel kalkışması bir kez daha göstermiştir.

11) Din ve inancın, Türk Milletini bir araya getiren, ortak bir gelecek inşası konusunda müşterek payda oluşturan deger olmaktan çıkarılıp, adı ne olursa olsun, herhangi bir cemaatin tekeline verildiğinde yeni 15 Temmuzların kaçınılmaz olacağı bunca acı dersten sonra iyice anlaşılmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir