İÇİNİZDEKİ MESCİD-İ AKSA

Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

CB Erdoğan, Davutoğlu ve Babacan için “Bunlar da içimizdeki Mescid-i Aksa’yı yıkmak istiyorlar” dedi!
Erdoğan, bugün lanetlediği ikiliyi kendi yetiştirip Ekonominin başına, Başbakanlığa, Genel Başkanlığa oturtmadı mı? Kızacaksa, bunları Türk Milletinin başına sardığı için kendisine kızmalı! Onlar karakterlerinin gereğini yapıyor!

Erdoğan, sıkıştığı anda Allah’ı, İslam’ı, dini değerleri siyasete alet etmekten çekinmez. “İçimizdeki Mescid-i Aksa” benzetmesi bunun son örneğidir.
Kimin içinde ne olduğunu yalnızca Allah bilir! Fakat bir fani, böyle konuşup, kul hakkı yiyor ve milletine kötülük ediyorsa onun içinde olsa olsa “Emevi Mervan” olur.

Hele 19 Mayıs ATATÜRK’ü ANMA ve Gençlik Spor Bayramı gününde, Türk Devletinin kurucusunun huzurunda takiyye’de bulunabilen ve Cumhuriyet değerlerini örselemek için çalışan birinin içinde değil “Mescid-i Aksa”, onun tozu bile bulunmaz!
***
Aziz Türk Milleti;
Küçülen lokma sizin lokmanız! Her gün varlığı eriyen, fakirleşen sizsiniz!
Geleceğimiz olan gençlerimizin çalınan, Suriyeli kaçaklara, yerli ve yurtdışından getirilen “Tarikat Holdinglerine” aktarılan kaynaklar, evlatlarınızın!
Sistemli bir şekilde kısıtlanan özgürlüğünüz sizlerin!

Buharlaşan 128 milyar Dolar da sizlerin, şimdiye kadar Suriyelilere aktarılan
80 Milyar Dolar da sizin! Bu belaları başımıza saran da, bu politikasında ısrar eden de,

Yurtdışındaki haram servetler yüzünden emperyalist devletler tarafından rehin alınan, BOP Eşbaşkanı AKP’dir…

Emperyalist güçler, AKP’nin saflığından yararlanıp, 2011 yılından beri yani 11 yıldır, yurtiçinde 5 milyon, hemen sınırımızda 4 milyon olmak üzere 9 milyon kaçağın yükünü Türk Milletinin sırtına attılar. Bizler eriyoruz, onlar semiriyor ve AKP’nin Arap sevgisinden, beceriksizliğinden yararlanıp, kaynaklarımızı sömürüyorlar!

Türkiye’deki Suriyelilerin yaş ortalaması 22,2’dir!
Türkiye’deki Suriyeli kadınların doğurganlık oranı 5,3’tür.
Türk Kadınlarının doğurganlık oranı ise 1,9’dur!
Hacettepe Üniversitesinin araştırmasına göre önümüzdeki 15-20 yılda, Suriyelilerin nüfusu 15 milyonu aşacak. Şimdiden bazı kentlerimizde, Türk nüfusunu geçtiler bile!

  • Bu bir stratejik savaştır. Bu savaşta AKP Türk Milletinden yana değildir, karşısındadır…

Birer holding haline gelen ve AKP tarafından devlete yerleştirilen ve korunan tarikatlar yetmezmiş gibi, Suriye’den tarikat ithal ettik:
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep Milletvekilidir. Hatırlarsanız, Suriye kökenli Haznevi Tarikatının liderinin elini öperken çekilmiş bir videosu yayınlanmıştı! İnkar edemedi.
İşte bu Suriye kökenli Haznevi Tarikatı, Gaziantep’te 67 bin metrekareye dev bir külliye inşa ediyor! Tarikat, inşaatta yalnızca Suriyelileri çalıştırıyor! Bir tane bile Türk işçi inşaata alınmıyor. Müslüman kardeşliğini gördünüz mü?

Yine Gaziantep’te 2014 yılından beri, irtica yuvası “Ez Zehra Üniversitesi” faaliyette. Van ve çevre illerde de üniversite açmak için müracaatları var.
Geçenlerde ölen Rektörünün adı Prof. Mustafa Müslim idi.
Türk Askerine kurşun sıkan aşağılık PYD adlı terör örgütü lideri Salih Müslim’in abisi! AKP’nin kırmızı halıda karşıladığı terör örgütü lideri!
İhanetin boyutunu görebiliyor musunuz?

İŞID militanları Adıyaman’ı mesken tutmuş. İŞID’çılara kucak açan “Dokumacılar” tarikatı bile bunların zulmünden şikayetçi!

  • Bu İŞID militanları Suruç ve Ankara katliamlarından yargı kararı ile sorumludurlar.

Davutoğlu’nun “Bunlar asabi Müslüman çocuklar, katil değil” dediği katiller işte bunlardır.
Kimse de bunlara dokunamıyor. Boğaziçi öğrencilerini, İkizdere’de Erdoğan’ın hemşerilerini döven, yerlerde sürüyen Polis de, Jandarma da karışamıyor. Çünkü sahipleri Ankara’da…

ATATÜRK’ü anma bayramında bunları düşünmenizi, araştırmanızı istedim.

Bunlarla kimse mücadele etmese de, görmezden gelse de, korkudan haraç verse de, tek başımıza kalsak da bizler, DOĞRU Partililer bunların köküne kibrit suyu döküp, Atamızın emaneti bu cennet vatanı, bu sülüklerden temizleyeceğiz. Seyredin, göreceksiniz…

Sağlık ve başarı dileklerimle, 19 Mayıs 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir