Gülen’i ziyaret eden 7 AKP’li, yeniden aday!

Gülen’i ziyaret eden 7 AKP’li, yeniden aday!

BİRGÜN, 05.05.2018
https://www.birgun.net/haber-detay/gulen-i-ziyaret-eden-7-akp-li-yeniden-aday-214715.html 

AKP’li milletvekilleri, 2012’de Boston’da Gülen cemaati tarafından organize edilen ‘Kültür Günleri’ programına katılmış, o tarihte 12’si de milletvekili olan grup Pensilvanya’ya da giderek Fetullah Gülen ile de görüşmüştü. Birlikte ikindi namazı kılan vekiller, hatıra fotoğrafı da çektirmişti. Ziyarette kadın vekillerin başlarını kapatmaları da dikkat çekmişti.

Ziyarete giden adlardan 4’ü dışında öbürleri 2015’te yapılan iki seçimde liste dışı kalmıştı.

Pensilvanya’ya giden milletvekillerinden İlknur İnceöz, Vedat Demiröz, Bayram Özçelik ve İsmail Tamer halen Milletvekili bulunuyor ve dördü de yeniden aday oldu.

Fotoğraftakilerden AKP Giresun eski Milletvekili Adem Tatlı; AKP Siirt Eski Milletvekili Arif Demikıran , AKP Tokat eski Milletvekili Dilek Yüksel, AKP Trabzon eski milletvekili Safiye Seymenoğlu ise adaylık başvurusu yapmadı. Fotoğraftaki bir başka eski AKP’li milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise 15 Temmuz’dan sonra FETÖ’den arandığını öğrenince yurtdışına kaçmıştı.
============================================

CHP lideri, Erdoğan'a meydan okudu

Gülen’i ziyaret eden 7 AKP’li, yeniden aday!” hakkında bir yorum

  1. Ertan URUNGA

    Bay BAHÇELİ, “FETÖ’nün siyasal ayağı varsa, bunun seçmen ayağı da vardır” deyip, seçmen ayağının araştırılması gibi her tarafı entrika kokan, siyasal ahlakla da bağdaşmayan bu öneride bulunurken; kendisinin siyasal ayağının, ayakları altında bulunduğunun farkında bile olmadığı anlaşılmaktadır.
    Böyle adamlar, siyasal bir partinin lideri olarak ülkeyi yönetmek gibi dürüstlük gerektiren onurlu bir işe girişebiliyorlarsa, yurttaşların daha çoook çekeceği var demektir.
    “Nedir bu çektiklerimiz” diye yakınan yurttaşlara, çektirenlerin bu ve bunun gibi politikacılar olduğunu ‘seçim arefesinde’ anımsatmak isteriz.

    Öte yandan, yukarıdaki fotoğraftaki kişilerin, AKP milletvekili olarak Türk ulusunu temsil etmelerinden derin üzüntü duydum. Bu manzarayı bir kara mizah olarak kabul ediyor, ilerisi için de FETÖ’nün Aile Fotoğrafı (!) olarak arşivlenmesi gerektiğini öneriyorum.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir