İHVANCI-HAMASÇI DİKTA, HUKUKLA YIKILMALI

Rifat SERDAROĞLU
DOĞRU Parti Eş Genel Başkanı

AKP’nin ve Görünür Ortakları (İşlevsiz Bahçeli-Hizbullahçı Hüda Par-Adnan Oktar Elemanı Jr. Erbakan- Audi A8 L Sahibi Destici) ve Gönüllü Dıştan Destekçileri (AKP Larvaları Davutoğlu-Babacan- Sivas Eski Belediye Başkanı AKMolla, Said-i Nursi Hayranı Uysal, “Sizinle Yeni Sivil Anayasa Yaparım” diyen VARLIKLI Asena’nın) anlaşabildikleri YIKIM Projesinin temel noktası şudur :

“Yeni Sivil Anayasa” yapıyoruz görüntüsü vererek, ellerindeki devlet gücünü, satılmış medyayı halkı aldatmak için kullanarak, Laik Cumhuriyeti yıkmak ve Federal Ümmet Devletini kurmak

Bu ihanet projesine, tüm olanaklarımızla direneceğimizi DOĞRU Parti olarak kezlerce  açıkladık ve Anayasal hakkımız olan “Direnme Hakkımızı” kullanacağımızı belirttik.
Bildiğiniz gibi, AKP tek başına iktidarken 2008 yılında Anayasa Mahkemesinin
11 üyesinin 10’u tarafından “Laiklik Karşıtı Eylemlerin Odağı” olarak belirlenmiş, mahkum edilerek SABIKALI ilan edilmiştir.

AKP-MHP-HÜDA PAR, 2008 yılından bu yana, Anayasanın değiştirilemez kaydıyla güvence altına aldığı, “Laik Cumhuriyeti, Demokratik Hukuk Devletini ve Atatürk İlke ve Devrimlerini” bilerek, planlayarak çiğneyerek, kezlerce “Anayasayı ihlal suçu” işlediler.

Eğer Türk Yargısı ve özellikle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, görevlerini Anayasa emirlerine göre yapsa idiler, bu üç parti şimdiye dek kezlerce kapatılmıştı.

  • Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, görevini yapmayarak hem Cumhuriyetin yıkımına izin vermiş, hem de Anayasaya ihanet suçu işlemiştir.

Elbette ki, binlerce yıllık Türk Devleti, tarihinden gelen tecrübe (deneyim) birikimiyle,
üç-beş tarikat-cemaat beslemelerine pabuç bırakmayacak ve Türk Milleti o kahredici sillesini indirip, bunları helak edecektir.

Ama bizler de boş durmayacağız, susmayacağız, gerekeni yapacağız!
Bundan böyle yapılacak ilk görev şudur :

DOĞRU Partili Anayasa Hukukçuları ve Baro Başkanlığı yapmış Hukukçularımız ve Avukatlarımız yoğun bir çalışma yaparak, AKP-HÜDA PAR-MHP HAKKINDA KAPATILMA DAVASI AÇILMASI için dosyalar hazırlıyor. Gerekçeleriyle, asla göz ardı edilemeyecek delillerle (kanıtlarla) dolu dosyalar.

Bu dosyalar, T.C. Devletine ve dünyaya “Atatürk penceresinden bakan” siyasal  partilere, Sivil Toplum Örgütlerine ve Türk Gençliğine açıklanacaktır.

Gereğinin yapılması için, yüzbinlerce yurtseverle birlikte, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına verilecektir.

Toplu ve sürekli eylemlerle, Türk Yargısının işlemesi sağlanacaktır.

Türkiye’yi yeniden bir HUKUK DEVLETİ haline getirmek, başta Yargı mensuplarının ve tüm Türk Milletinin görevidir.

Bu görev mutlaka yerine getirilecektir…

Sağlık ve başarı dileklerimle, 19 Kasım 2023

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir