Samsun’da 2,5 yaşındaki bebek açlıktan öldü: 2 çocuğum daha var onlar da aç!

Samsun’da 2,5 yaşındaki bebek açlıktan öldü:
2 çocuğum daha var onlar da aç!

Samsun’da rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan iki buçuk aylık bebek beslenme yetersizliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

samsun-bebek

Temsili fotoğraf: DHA

DHA’nın haberine göre ilk otopsisinde beslenme yetersizliği nedeniyle yaşamını yitirdiği 
belirlenirken bebeğin kesin ölüm nedeni Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemenin ardından kesinleşecek.

Yaşamını yitiren bebeğin 26 yaşındaki babası Murat B.’nin işsiz olduğu öğrenilirken anne Necla B. dilenerek yaşamaya çalıştıklarını söyledi: “Ekmek parası bulmakta bile zorlanıyoruz. İki buçuk yıl önce beş buçuk yaşındaki kızım Kumru’yu kaybettim. Şimdi Kübra açlıktan öldü. Bebeğim açlıktan, parasızlıktan öldü. İki çocuğum daha var. Onlar da aç.”

‘İki gündür tenceremde yemek yok’

Komşularının verdiği yemeklerle karınlarını doyurmaya çalıştıklarını söyleyen Necla B. “Sütüm yok. Çayla insanın sütü olur mu? İki günden beri tenceremde yemek yok. Komşularım bir tabak yemek getirecek de çocuklarım yiyecek” diye konuştu.

İş kazası geçiren baba çalışamıyor

2008 yılında vinç düşmesi sonucu sağ ayağının bilekten aşağısı kopan baba Murat B. ise iş kazası nedeniyle çalışamadığını vurgulayıp, “Çalışamadığım için evime ekmek getiremiyorum. Kızımın ölme sebebi açlık. Durumumuzun ne olduğu belli. Yardım bekliyoruz. İki tane daha çocuğum var. Bakamıyorum, muhtacım. Elimden bir şey gelmiyor.” dedi.
========================================

Dostlar,

AKP – RTE’ye, başta Sağlık Bakanına, sonra Tayyip beye, sonra maliye bakanına, sonra aileden sorumlu türanlı bakana, sonra 317 AKP milletvekiline ve de AKP’ye oy veren 23,5 milyon neciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip mi necip Müslüman milletimize cenabı allahın lütfu olsa gerektir bu da,  tıpkı 15 Temmuz afeti gibi..

Kübra bebek resmen açlıktan ölmüş
http://www.milliyet.com.tr/kubra-bebek-resmen-acliktan-olmus-gundem-1382057/ 

Sevgi ve saygı ile.
17 Kasım 2016, Ankara

Dr. Ahmet SALTIK
Mülkiyeliler Birliği Üyesi
www.ahmetsaltik.net

profsaltik@gmail.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir