Ey Anadolu reâyası! Artık zalimlere karşı çıkın!

Ey Anadolu reâyası! Artık zalimlere karşı çıkın!

Yaşar Nuri ÖztürkProf. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK
AYDINLIK, 02.12.2015
Ey Anadolu halkları!

Bin yılı aşkın zamandır mensubu olduğunu iddia ettiğiniz dinin, bin yıldan beri temel amacının tersine iş yapıyor, tersine yürüyorsunuz.
Geldiğiniz yer, insanlık kervanının en arkalarında atık toplama mevkiidir.
Bu halinizin sebebi, o miting meydanlarında aldatma aracı yaptığınız Kur’an’da gösterilmiş
ama onu okumuyorsunuz. O halde ben söyleyeyim:

Perişanlığın tek sebebi, zulmü ve zalimleri tek düşman ilan eden Kur’an’ın isteğinin tam aksine zulme ve zalimlere bir biçimde hep yardımcı olmanızdır. Oysaki dinimiz dediğiniz İslam’ın kaynağı Kur’an, zalimlere değil yardımcılık ve destekçiliğin, küçük bir eğilimin bile insanı ve toplumu mahvedeceğini bağıra bağıra söylüyor. Siz asırlardır, bu temel buyruğun tam aksini yaparak, Kur’an dinini, zalimin ve zulmün, sömürünün ve emperyalizmin payandası, destekçisi yaptınız. Sonra da kafanıza göre inşa ettiğiniz ‘insanlara zarar veren mes-citler’de kıldığınız Maun namazlarıyla Allah’ı kandıracağınızı sandınız. Sonuç hiç de öyle olmadı.

O Maun namazları, sizi ve destek çıktığınız firavunlar zümresini lanetledi.

Ey Anadolu reâyası!

Kur’an sizden, sofraya oturan adamın yiyeceği lokmaların, onun emeğinin ürünü olup olmadığına bakmanızı istiyordu. Siz bu isteği hiç dikkate almadınız, sofraya oturan adamın yemeğe başlarken Besmele çekip çekmediğine baktınız. O adam, sizin bu zaafınızı bildiği için oturduğu haram lokma sofrasında Besmelenin en görkemlisini çekti. Ve siz, bu ‘Allah ile aldatma’ oyununa teslim olup yediği haramlarla ‘hükmî domuz’a dönen hırsızları ‘dindar, takva sahibi, ağzına besmelesiz lokma koymayan adam’ ilan etme gaflet ve hıyanetini göstererek Allah’ı öfkelendirdiniz; göklerin lanetinin bu ülkenin üstüne akmasına yol açtınız.

Ey Anadolu reâyası!

Bütün tarihiniz boyunca zalimlere desteğin en affedilmez, en öfkelendirici bölümünü bu son
on küsur yıl içinde sergilediniz. İlahlaştırıp subaşlarına oturttuğunuz ekiplerin zulümler listesi önümde. Tümü, Kur’an tarafından lanetlenen zulümlerdir. Bu zulümleri ve öncülerini rahatça tanıyasınız diye sizin için ‘Kur’an-ı Kerim’de Lanetlenen Soy’ adlı sarsıcı kitabı yazdım. Gerekli dersi çıkarmadınız.

Kur’an’ın lanetlediği suçların bir tanesi bile ikibinli yıllar zorbalar ekibinin icraatı dışında kalmamıştır.

İyi düşün ey millet!

“Uyarılmadım” demeyesin! Bu uyarı, tarihin ve Tanrı’nın sana son lütfudur.
Tercih ve karar senin!
================================
Teşekkürler Sayın Prof. Öztürk… 

Sevgi ve saygı ile.
03 Aralık 2015, Ankara

Dr. Ahmet SALTIK
www.ahmetsaltik.net
profsaltik@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir