Almanya‘dan PKK‘ya özel üretim!

Almanya‘dan PKK‘ya özel üretim!

05 Eylül 2015

Almanya’nın PKK’ya özel modern silahlar ürettiği ve bunları Hollanda’nın askeri kargo uçakları ile bölgeye sevk ettiği ortaya çıktı.

Türkiye’yi kana bulayan PKK’nın arkasındaki batılı güçler arasında sayılan Almanya, son olarak terör örgütü için aralarında‘Bunkerfaust’ füzelerinin de bulunduğu son derece modern özel silahlar üreterek bunları Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri’ne ait kargo uçakları ile bölgeye sevk etti.

ALMANYA’DAN ‘PKK’ MODEL ROKETATAR!

AutoResizeImage.http://82.222.152.134/fotogaleri/haber_icerik/images/A7sr3_1441433894_9256.jpgSevkiyatın güvenliği için Hollanda uçaklarını kullanan Almanya, PKK’ya teslim ettiği silahların kod numaralarını da ordu envanterinin dışında tutmayı tercih etti. Buna rağmen silahların menşeini gizleme gereği duymayan Almanlar, Bunkerfaust (BKF) füzelerinin PKK’ya teslim edilen modellerinin başına ‘DM-32’ kod numarasını ekledi. Buradaki ‘DM’ ibaresi,‘DeutschesMuster’ yani ‘Alman modeli’ anlamına geliyor.

DYNAMİT NOBEL DEFENCE’ ÜRETTİ!

Alman Dynamit Nobel Defence (DND) firmasının üretimi Bunkerfaust (BKF) füzeleri, federal hükümetin sıkı ihracat yönetmeliklerine tabi… Yine bu firmaya ürettirilen diğer silahlar ve bu silahların mühimmatlarını dünyada üretebilecek başka bir fabrika da bulunmuyor.

BUNUN HESABI VERİLMELİ!

Almanya’nın, bugün PKK teröristlerinin elinde olduğu teyit edilen silahlarıyla ilgili, geçtiğimiz yılın 15 Ekim’inde IŞİD bahanesiyle Peşmergeye gönderdiği sevkiyatın arkasına sığınabileceği sanılıyor. Her halükarda Almanya ve Peşmergenin uluslararası ve ikili anlaşmalar çerçevesinde durumdan birinci derecede sorumlu olacakları belirtiliyor.

İŞTE O LİSTE!

AutoResizeImage.http://82.222.152.134/fotogaleri/haber_icerik/images/hMLie_1441433917_4924.jpgAlmanya’nın bölgeye sevk ettiği silah ve mühimmatlar arasında son derece gelişmiş özel üretim, DM32 Bunkerfaust, Panzerfaust 3 (Pzf 3), Pzf 3 EX (DM10), Pzf 3 Alt Kaliber (DM18 / DM18A1), Pzf 3 UB (DM38), Pzf 3 UB-T (DM58), Pzf 3 (DM12 / DM12A1), Pzf 3-T (DM22), Pzf 3-BT, BKF (DM32) modelleri bulunuyor.

Kaynak : Vahdet.

http://www.aksam.com.tr/guncel/almanyadan-pkkya-ozel-uretim/haber-439965

===============================

Dostlar,

Oraj Poyraz’dan ulaşan bir e-ileti yukarıdaki.. (oraj_poyraz@alpinaasia.com)

Türkiye’de ULUSALCI BİR HÜKÜMET kurulmadıkça kanlı bataklıktan çıkma olanağı yok!

Adam gibi bir hükümet kurulacak ve 984’ten beri PKK’yı besleyip üzerimize süren başta ABD ve AB ülkelerinin neredeyse tümüne NOTA verip bu sorunu tüm kökleriyle kurutacak..

Yoka bu ülke ve yoksulların çocukları Mehmetler “şehit olmaya” (!?) devam eder..

Bu gün Dağlıca’da 16 şehit verdiğimiz gibi..
O Dağlıca ki, 18 Haziran 2012’de kahpe PKK tarafından gene vurulmuştu..8 şehit + 19 yaralı..

Bu arada Dağlıca baskını ve 16 şehit için

Bay RTE demiş ki; “400 vekili bir parti alsaydı bunlar olmazdı..”

İnanamadık.. Eğer gerçekten söyledi ise Allah şaşırttı ve dilinin altındaki baklayı çıkardı, bilinçaltını eleverdi (dava açılmayacağını bilsek “kustu” diyeceğiz..) demektir..

Kör şeytana lanet, dilimizin ucuna gelen lanet olası sorular, sorular…

1. Böylece, 400 vekili 1 Kasım’da halktan kanlı siyasetle mi almak istiyorsunuz?

2. Halkı şehitler – gaziler – kanla mı korkutarak teslim alacaksınız?

3. Bu olup bitenler, ülkenin kan deryasına boğulması sizin bir kurgunuz mu yoksa??

4. PKK size mi (AKP’ye) hizmet ediyor, bu saldırılarla HDP’yi vurarak??

(Bkz. http://ahmetsaltik.net/2015/09/05/pkk-kime-hizmet-ediyor/)

Sevgi, saygı ve derin kaygı ile.
06.09.2015, Datça

Dr. Ahmet SALTIK
www.ahmetsaltik.net
profsaltik@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir