Prof. Dr. Yalçın Küçük: Öcalan kumar oynuyor!

 

AYDINLIK Gazetesi portalı, 07 Şubat 2015

Prof. Dr. Yalçın Küçük: Öcalan kumar oynuyor
Prof. Dr. Yalçın Küçük, HDP’nin seçimlere parti olarak girme kararını ve ÖDP’nin tutumunu Aydınlık’a değerlendirdi. Prof. Küçük, şunları söyledi:

“HDP’nin, yani Kürt legal partisinin %10 barajına karşın seçime girmesi, 1. aşamada
Abdullah Öcalan’ınAKP’ye teslim olmasıdır. Açıkça söyleyelim. Amaç yobaz partinin
tek başına anayasayı değiştirecek milletvekili çıkarmasını sağlamaktır. Buradan bir söz almıştır. Bu söz üzerine HDP, sanki AKP’ye tutsak düşmüş gibidir. Bu sözü bilerek söylüyorum. Biliyorsunuz geçmişte de fotoğraflarla, kasetlerle Deniz Baykal AKP’ye tutsak düşmüştü. Baykal, AKP’nin kendisini Cumhurbaşkanı yapacağına inanıyordu.
Akit gazetesi, ‘2007’de Deniz Baykal’a cumhurbaşkanlığı teklif edildi’ diyor.
Bunu teklif eden Erdoğan’dır. Erdoğan’ın çok vaatlerde bulunup hiçbir sözünde durmadığını herkes biliyor. Bunu bir daha denemek istiyor.”

SOLUN YOBAZLIĞA TESLİMİ!

“Şunu çok rahatlıkla söyleyebiliriz. Abdullah Öcalan artık 1960’lı, 70’li, 80’li yılların Öcalan’ı değildir. AKP ile hareket ediyor. Kandil’i bundan ayırıyorum. Bunun bir aşaması budur.
İkinci aşaması ise ÖDP bunu yapıyor. Korkut Boratav hocam çok doğru söylüyor.
Bu, varsa Türk solunu İslam’a, yobazlığa, AKP’ye teslim etmektir. Öyle görünüyor ki,
ÖDP buna oynuyor. Başka oynayanlar da vardır. Korkut hocamızın söylediği gibi
buradan kendi gücümüzle, kendi mücadelemizle çıkacağız.

ÖDP bir mücadelesizliği temsil ediyor. Bundan dolayı oraya teslim oluyor.
Başka teslim olanlar da vardır. Bunları solun dışına iteriz, bunları solcu kabul etmeyiz.
Zaten ÖDP Kürt partisinden milletvekili çıkarttı. Legal Kürt partisi evvela bana ve
Doğu Perinçek’e milletvekilliği önerdi. Olmaz, olmaz bu dedik, kabul etmedik.”

CHP
DE HDP DE SOL DEĞİL

“Özetleyecek olursak, bu Öcalan’ın kumarıdır. ÖDP’nin kumarıdır.  HDP’yi sol sayamayız. CHP’yi sol sayamayız. Genel Başkanı her gün bir başka inanılmaz laf söylüyor.
Meclise sosyete imamı çıkartarak, Peygambere ait hadislerle politika yapmak istiyor.
Henüz bu aşamaya AKP gelmedi. Dolayısıyla, söylediğimiz noktalar, neresinden alırsanız alın, solun, devrimciliğin yolu, Cumhuriyetin içine girdiği bu krizden çıkışın yolu değildir.”

Prof. Dr. Yalçın Küçük: Öcalan kumar oynuyor!” hakkında bir yorum

  1. Sevda Suner

    CİHAT İSLAM TERÖRÜDÜR!

    İSLAM VE İŞİD!

    Çoğu İslamcı din adamı, RT Erdoğan’ı halife yapmak isteyen TC İslamcıları, Kuran metinlerinin, İslam dininin İŞİD tarafından yanlış anlaşıldığı ve yanlış yorumlandığını idda etmeye devam ediyorlar…
    Bunlar kendi Osmanlı hayallerini gerçekleştirmek için, İŞİD’in aslında islamiyeti ve müslümanlığı lekelemek karalamak adına kurulmuş bir tezgah olduğu komplosunu tekrarlayıp duruyorlar…
    Başta Diyanet denilen İslamcı çete ve sözde ılımlı geçinen AKP’ci İslamcılara göre, en iyi islam osmanlı İslamıdır ve Erdoğan’ın halifelik sistemi de buna dayanarak temellendirilecektir…!

    Diyanet’e göre, Cihat savunma savaşıdır.Ama tarihe baktığımız zaman tam da bunun tersini görürüz. Başta Muhamet olmak üzere,hep saldırmışlar… Muhamet’ten itibaren ve kendisinden sonraki Arap liderleri ve bütün Osmanlı halifeleri, başka halkların topraklarına Cihat adı altında saldırmışlardır…

    CİHAT İSLAM’IN ANA SALDIRI YÖNTEMİDİR.

    İŞİD, 1400 seneden beri yapılanı tekrarlıyor. Cihat olmasaydı, dünyada Müslüman olmayacaktı. Nice halkların kılıç zoru ile İslam’a geçirilmesi kutsal Cihat adı altında yapılmıştır. Soykırımlar Cihat adı altında gerçekleştirilmiştir…İslam budur. Bir başka İslam olamaz!!

    Bütün İslam’i akımlarca, kendinden olmayanlar açıkça kâfir olarak ilan edilmeye devam ediliyor. Avrupa’ya göç eden Türkler ve Araplar gece gündüz, oturum aldıkları ülkelerin halklarını düşman kafir ilen ettiler.İŞİD aynısını yapıyor.
    Kılıç zoru ile köleliğin, İnsanlara işkence yapma ve din değiştirmeye zorlaması ve Müslümanlaştırılan halkların kadın kızlarına el konulması Muhamet ile başlamıştır ve İŞİD bundan farklı bir şey yapmıyor…
    İŞİD müftüsünün verdiği fetvaları, Osmanlı müftüleri binlerce kere vermiştir…Bu, islamın özüdür. Müslüman olmayanların hanım ve kızlarının, Müslümanlar için için “helal” olduğuna dair fetvayı İŞİD icat etmedi, Muhamet,Ali, Osman’dan beri var bu!!
    TC ve Arap ülkelerinde Sunni kesimler, Osmanlı halifelerinin yolunda ilerleyen İŞİD’e hayran kalmaktadır. Işid ve diğer İslami akımların eylemleri artık marjinal değil, Milyonlarca Müslümanın desteğinde genel Cihat kavramı ile bütünleşerek hızla yayılmaktadır..

    İslamın yayılması için Cihat;

    Bilindiği gibi Kürt ve Türkler İslamın bilinen işgal ve terör sistemi ile Müslümanlaştırıldılar. İşid’in bugün yaptığı zorla Müslümanlaştırma Muhamed döneminde başladı
    Terör, yıldırma, şiddet eylemleri ile hızla yayılan İslam, önündeki bütün engelleri kılıç zoru ile tepiyordu!!
    Özellikle ana hedef olan etnik temizlikle İslamlaştırmaya ulaşmak için sivil halka yönelik gerçekleştirilen şiddet ve yıldırma eyleminleri, önce Kürtler’e uygulandı. Bu taktik abşarılı olunca Ortadoğunun bütün halkları da terörden nasibini aldılar. daha sonra hızla yayılan barbarlık, İran uygarlığını yerle bir ederek Orta Asya’ya ulaştı!
    Arap İslam ve Türk İslam anlayışları Kürtleri köleleştiriyor.

    Muhamed döneminin İslam’ı tamı tamamına bugünkü IŞİD’le kendisini gösteriyor. Türk Arap Sunni İslam dışında başka inanca yaşam hakkı tanımıyor. İslam orduları 7.Yüzyıldan itibaren yüz yıla yakın süre Kürdistan’ı kana buladılar. Ondan sonra sıra Persler’e geldi. Erkekleri kılıçtan geçirilen İranlıların kadınları Araplar’a köle yapıldı ve onlardan doğanlar bugünkü Mollaların atalarıdır.

    Arabo-İslam Halifeyi ve Komutanı halkımız daha unutmadı. Bugün yine İslam adına Kürdistan fethedilmeye çalışılıyor. Önce terör ve şiddet yarat, insanları boğazla sonra yayılan korkunun ardından Kürt köylerini zapteti. Uygulanan yöntem İslam’ın eskiden yaptığıdır. Bugün hayata geçirilen 7. YY’ın politikasıdır.

    Kızılbaşların, Ermeni ve Rumlar’ın öldürülmesi helaldir fetvası ile yapılan soykırımlar sonucu bütün Anadolu İslam’a döndü…, Erdoğan’ın 1071 masalı buna tekabul ediyor! 2071 dediği de Avrupa’dır….!
    Bugün iktidar partisi AKP’nin Kürde bakışı, IŞİD’in bakışıyla aynıdır. IŞİD; Türkiye üzerinden halkımızın üzerine salınıyor. Türkiye onlara ağır silahlar veriyor. Velhasıl Işid, TC’nin Kürtlere karşı çıkardığı o eski barbarlıktır..
    TC; Kürtlere karşı IŞİD’i savaşa sürmüştür. Sözde insani görünüp kadın, çocuk ve yaşlılara sınırı açıyor.
    Orta Asya Türk Kabilelleri vahşi metotlarla Müslüman yapıldı. Muhamed’in emri ile erkeklerinin başları kesiliyor, kadın ve kızlarının ırzlarına geçilerek, genetik Araplaşmaya başvuruluyordu.

    İslâm terörü, 1400 yıl boyunca, yayılma ve hakimiyet kurmak için ana metot olarak seçmiştir. Ele geçirilen bütün ülkeler terör, zulüm, azgınlık yolu ile, özellikle masum insanlara, yaşlılara, kadınlara, çocuklara; suçlu suçsuz ayırımı yapmadan, haklı haksız farkı gözetmeden, kafir-gavur denilerek, Kura’nın ayetleri ve Muhamed’in metotları temelinde Müslümanlaştırılmıştır. Anadolu uygarlığı, İŞİD’in bugün uyguldığı terör yöntemi ile yıkılmıştır!
    Müslüman olmayan milletlere mensup insanların can, mal ve mülklerine yönelik terör ve tedhiş uygulaması, başka dinden olanlara yönelik olduğu için bir insanlık suçu değil, ama ‘Allah’ın kutsal bir emri’ diye empoze edilmiştir.

    19.06.2015 >>>>>> Sevda Suner

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir