Di Derneği’nden Destek Çağrısı


Di Derneği’nden Destek Çağrısı

Sayı: 37                                                                                              3 Kasım 2014

Değerli Üyelerimiz,

Sevgili Dilseverler,

27 yıldır derneğimizi ayakta tutan sizlerin desteği olmuştur. Ülkemizin ve Türkçemizin kapkara bir sürece itildiği bu dönemde kitle örgütlerine büyük görevler düşmektedir.
Bu karanlık dönemde sesimiz daha gür çıkmalı, öfkeye yenilmeden, karşıdevrimin önüne korkusuzca dikilmeli, Türk Devrimini savunabilmeliyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e saldırıların çoğaldığı, Türk Devriminin tehlikelerle kuşatıldığı bu karanlık dönemde derneğimizin dik durması için hepimiz çaba harcamalıyız.

Birçok üyemiz ve dilsever, birkaç ay önceki çığlığımızı duydu; elini uzatmakta gecikmedi. Zor günler yaşıyoruz. Üyelerimiz ödentileriyle, olanakları ölçüsünde bağışlarıyla, bağış yapabilecek dostlara ulaşarak ya da bizim ulaşmamızı sağlayarak omuz verebilirler. Bağış yapacak kurumlara, kamu yararına dernek olduğumuzu anımsatmak isteriz.

Atatürk Türkiye’sini, Çankaya’yı karartan karşıdevrime dün ödün vermedik; hiçbir zaman da vermeyiz. Şimdi daha güçlü olmak zorundayız. Üyelerimizin ve dilseverlerin bu seslenişimize hemen karşılık vereceğini biliyoruz.

En içten saygılarımla. 3.11.14

Dil Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

                                                                                   Sevgi Özel

DİL DERNEĞİ 4228 – MİTHATPAŞA/ANKARA
İŞ BANKASI
0625744
Hesap no

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir