RTE: Dün; Yargıyı Göreve Çağırıyorum.. Bugün; Yargıyı Görevden Alıyorum

 

RTE: Dün; Yargıyı Göreve Çağırıyorum..
Bugün; Artık işim bitti, Yargıyı Görevden Alıyorum 

Yorumsuz…

Yargiyi_gorevden_aliyorum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sevgi ve saygı ile.
21 Ocak 2014, Ankara

Sevgi ve saygı ile.
21 Ocak 2014, Ankara

Dr. Ahmet Saltık
www.ahmetsaltik.net

RTE: Dün; Yargıyı Göreve Çağırıyorum.. Bugün; Yargıyı Görevden Alıyorum” hakkında bir yorum

  1. Rıza GÜNER

    ÖNEMLİ OLAN BUGÜN AK PARTİ’NİN KANUNSUZ HUKUKSUZ BİR HALİFELİK ÖRGÜTÜNE KARŞI ANAYASA VE KANUN NİZAMINI SAVUNMASIDIR!..

    Cemaat adıyla özellikle devlet içinde örgütlenen Fethullah Hilafeti, CHP; ADD’LER, sözde laik ve sözde Cumhuriyetçi gazetelerde, tvlerde, sendika ve derneklerde örgütlüdür.

    Atatürk 10 Kasım 1938’de öldüğü için, Fethullah Hazretleri Atatürkçüler için de en büyük yol göstericidir… Atatürk, bir daha mezardan kalkmayacağı için de Fethullah Hazretleri, ATATÜRK’ÜN İLKE VE DEVRİMLERİNDEN ayrılmamayı ve hiç taviz vermemeyi savunmakta; bu yolla Atatürkçülerin dünyadan habersiz akıllılar olmasını garantiye almaktadır.

    Atatürkçüler, ne kadar Atatürk’ün izinden gider, İlke ve Devrimlerine ne kadar bağlı olurlarsa o kadar hayattan, insandan, halktan, dünyadan koparlar… Güner Atatkurt’un açıkça söylediği gibi; FAŞİZMDEN, DEMOKRASİ VE HUKUKA ARA VERMEKTEN BAŞKA kafalarının içinde düşünce namına bir şey yoktur…

    Bu nedenle, Atatürkçü Parti Grupların içine sızmak, Danışmanlık, Özel Kalem Müdürlüğü ve sekreterlik gibi görevlere adam yerleştirmek; Fethullahçılar için hiç de zor değildir.

    CHP’ye Danışman, Özel Kalem Müdürü Sekreter olarak yerleştirilen Fethullahçılar; CHP’li Belediyelerde; aynı görevlerle, Ekonomi ve Paradan sorumlu Belediye Başkan Yardımıcısı olurlar… Ve Para kaynaklarını ele geçirirp CHP’yi sağmal inek gibi sağarlar.

    Ama Ak Parti’de aynı oyunları oynayamadılar, Ak Parti’yi sağmal inek gibi sağamadılar… Sonunda Ak Parti’nin ve sayın Erdoğan’ın sabrını taşırdılar. Ak Parti Fethullah Hilafeti kamburunu sırtından atmak ve yükünü hafifletmek için harekete geçti.

    Ak Parti’nin sırtından attığı kambura CHP ve Atatürkçüler mi talip?

    Ak Parti’ye ne alsın Fethullah’ı hayrını görsünler!.. Ak Parti; Fethullah Hilafeti Kamburunu sırtından atarsa; daha iyi daha uygar bir tavır alacaktır… CHP ve Atatürkçüler; sırtlarına Fethullah Hilafeti Kamburu’nu alırlarsa daha da zayıflayıp küçülecekler…

    Fethullah Hilafeti elinizden her şeyi alır; ama asla size bir şey vermez!..

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir