ADD’nin basın açıklaması : 27 Aralık 2013

ADD_logosu_adiyla

 

 

 

 

Dostlar,

ADD’nin AKP’nin yolsuzlukları hakkında basın açıklaması aşağıda pdf olarak sunuluyor..

Basin_aciklamasi_27.12.13

Cankaya_ADD_Basin_aciklamasi_27.12.13

Okunması, paylaşılması dileğiyle..

Bildirinin okunmasının ardından 27 Aralık 2013 gününün özelliği olarak
Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın boynunda Padişah 6. M. Vahdettin’in idam fermanı ile Ankara’ya gelişinin 94. yılı da kutlandı ve hep birlikte

  • “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa!”

nakaratı dillendirildi..

Sevgi ve saygı ile.
27 Aralık 2013, Ankara

Dr. Ahmet Saltık
www.ahmetsaltik.net 

ADD’nin basın açıklaması : 27 Aralık 2013” hakkında bir yorum

  1. Rıza GÜNER

    Ahmet bey,

    Her yazının arkasına, bu uydurma özgeçmişinizi, eklemekle Dersim’li, Alevi ve Kürt kökenli olduğunuzu inkar etmek ve kendinize “öz be öz Türk!..” dedirtmek istiyorsunuz!..

    Dersim’de dünyanın en büyük soykırımlarından biri olmasaydı ve HAMİLE BABAANNENİZ HUNCARCA KATLEDİLMESYDİ; Alevi, Dersimli ve Kürt Kökenli olduğunuzu inkar etmeniz, normal bir tavır sayılırdı.

    Bir insanın gönlünün isteğine göre tavır alması normaldir. Ben Kürt ve Alevi olmama rağmen kendimi Türkçe’nin yazarı olarak kabul ediyorum. Ama Türkçe’nin yazarı olmam, katliamları soykırımları inkar etmemi, vahşet ve barbarlığı, Nazilik ve Faşizmi savunmamı gerektirmez!..

    Siz Dersim’li, Kürt ve Alevi olmanızı, Koçgiri ve Dersim Alevi Soykırımlarını inkar ettikten sonra; VAN LİSESİNİ BİRİNCİLİKLE BİTİRMEKLE, BİLMEM HANGİ SINAVI GENE BİRİNCİLİKLE BİTİRMEKLE, GÜREŞTE, BOKSTA VE BAŞKA BİR SPORDA ŞAMPİYON OLMAKLA BİR DEĞER OLAMAZSINIZ!..

    Hamile babaannenizin karnındaki çocukla birlikte hunharca katledilmesininin yanında hiçbir okul birinciliği, hiçbir spor şampiyonluğu, hiçbir etiket ve rüpbe KIRK PARA DEĞER İFADE ETMEZ!..

    Burada her yazının arkasına eklediğiniz özgeçmişe her baktığımda benim aklıma HUNHARCA KATLEDİLEN HAMİLE BABAANNENİZ GELMEKTEDİR… Her seferinde düşünüyorum… Ahmet Beyin hamile babaannesi acaba nasıl öldürüldü?

    Ahmet bey, Babaanneniz bir çukura doldurularak makineli tüfeklerle taranan, on binlerce kişinin içinde miydi?

    Köyünden alındıktan sonra derelerin kenarında bir makineli tüfek gırıltısıyla taranan insanları arasında mıydı?

    Sakın zehirl gaz verilen mağaraların içinde olmasın?.. Belki de Atatürk’ün Manevi kızı Sabiha Gökçen’in attığı elli kiloluk bombalarla katledilmiştir!..

    Yüksek kayalardan atılmış da olabilir… Karnındaki Bebekle Süngülenmiş de olabilir… Belki eviyle birlikte yakılmıştır. Belki sığındığı ormanın içinde ormanla birlikte yakıldı, belki azgın suların içine atıldı…

    Evet… Ahmet bey, Dersim 3. Büyük Alevi Soykırımında canavarca öldürülen hamile babaannenizi inkar ettikten sonra ne kadar okul birinciliğiniz, ne kadar spor şampiyonluğunuz, ne kadar mesleki başarılarınız olursa olsun GERÇEK BİR İNSAN VE GERÇEK BİR DEĞER olamazsınız!.. (Hiç değilse babaannenizin anısına saygılı olun ve bu özgeçmişi kaldırın!..)

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir