AYDINLIK’ın 25 Aralık 2013 günlü kapağı ve yorumlar..” hakkında bir yorum

  1. Rıza GÜNER

    FETHULLAH HİLAFETİNİN ALACA KARANLIK AYDINLIK GAZETESİ!..

    Fethullah Hilafeti’nin Aydınlık gibi gazetelere verdiği görev; Muhalif örgüt, parti ve insanları akılsız mantıksız bir sürü haline getirmektir… Bundan başka ne bir iddiası, ne bir davası, ne bir ideali, ne bir ideolojisi vardır…

    Ergenekon Davaları başladığında, Aydınlık gazetesi Fethullah Hazretleri’nin verdiği görev görev doğrultusunda harekete geçti ve “Ergenekon Yalanı, Amerikan Planı” diye slogan attı.

    Ergenekon Davası için toplanmış binlerce sayfa belge olmasına rağmen, Aydınlık Gazetesi, içinden işine gelen birkaç belge seçti ve “DAVA ÇÖKTÜ, ÇÖKTÜ, ÇÖKTÜ… BİTTİ, BİTTİ, BİTTİ…” dedi.

    Böylece Silivri Davalarında yargılananlar, ciddi bir savunma yapmadılar ve savunmasız beraat edeceklerini sandılar… Aydınlık Gazetesi bu doğrulta başlıklar attı ve “bu sözde Amerikan Planını bozmaya” çalıştı. Bunun için ülkenin her tarafından toplanan adamlar bindirilmiş kıtalar halinde Silivri’ye götürülerek; “Ata’ya, Bayrağa, 29 Ekim ve 10 Kasım’a” sahip çıkıldı.

    Fethullah Hazretleriyle Fethullah Hilafeti; Muhalefetle, Muhalefet Partileriyle, ADD’lerle, mahalefetin kıytırık gazete ve tvleriyle Kedi’nin Fare’yle oynamaya başladı…

    Fethullah Hazretleri, sözümona Muhalefetle, Muhalefet partileriyle; sözümona muhalfetin gazeteleri, dergileri ve tvleriyle KEDİ’NİN FARE’YLE OYNADIĞI GİBİ OYNAMASINA BAKARAK, AK PARTİ VE SAYIN ERDOĞAN’LA AYNI ŞEKİLDE OYNAYABİLECEĞİNİ SANDI… Ama Ak Parti ve Sayın Erdoğan kendileriyle oynatmayacak kadar akıllı, bilgili, zeki ve deneyimli idiler.

    Senelerce “ON ASKER ŞEHİT OLDU, YÜZ TERÖRİST ÖLÜ OLARAK ELEGEÇTİ!..” denilerek Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğusunda BİR SAVAŞ VE ÖLÜM PAZARI kuruldu.

    Bu Savaş ve Ölüm Pazarı’nda Uçak şirketleri Milyarlarca lira kazanırken, Milyonlarca Lira da rüşvet dağıttılar…

    Tank Fabrikaları da öyle… Helikopter Fabrikaları da öyle… Silah ve Bomba Fabrikaları da öyle…

    Maliyeti on milyon dolar bile olmayan bazı araçlar, iki yüz milyon dolara satılır oldu!.. Elbette… Bu iki yüz milyon doların yüz milyon doları rüşvet olarak geri alınıyordu.

    Bu nedenle, “TERÖRLE MÜCADELE,” çok karlı bir mücadele olduğu için BİTMESİNE İMKAN VE İHTİMAL OLMAYAN BİR MÜCADELE İDİ… Ama Sayın Erdoğan, “SALVADOR ALLENDE MACERASI” olacağına bakmadan, Barış Süreci’ni başlatarak bu “çok karlı mücadeleye” son verdi…

    Emperyalizm, böyle karlı mücadelelerin sonsuza kadar devam etmesini ister, KURULAN BİR SAVAŞ VE ÖLÜM PAZARININ KAPANMASINI ASLA İSTEMEZ… Ama Fethullah Hilafeti de istemez, Aydınlık Gazetesi de istemez… ADD’ler hiç istemez…

    CHP, Onur Öymen’in ağzından Dersim gibi bir soykırıma dönüştürülmesini istemişti. Acaba Dersim gibi bir soykırımın maliyeti ve rüşveti bundan daha az mıdır, daha çok mudur?..

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir