MİLLET SORDU; AKİLLER SUSTU..” hakkında bir yorum

  1. Rıza GÜNER

    AKİL İNSANLAR HEYETİ YERİNE 68 KUŞAĞI,TÜRKİYE HALKLARI VE BÜTÜN İNSANLIK ADINA CEVAPTIR!..

    1-) Siz bize soru soran bir halk ya da millet değil; Amrikan Silah ve Bomba Fabrikalarının Fikir Ajanları, Pazarlamacıları ve mümesillerisiniz… Daha Fazla kan dökülmesi hem Amerikan Silah, Bomba, Tank, Uçak, Helikopter ve Askeri Malzeme Fabrikalarının patronları ile siz daha çok para kazanacaksınız.

    2-Açılım Sürecinin sonunda, Barış Sürecine karşı çıkanları, Savaş ve ölüm çığırtkanlığı yapan Emperyalizm Adına Fikir Ajanlığı, Pazarlamacılık ve Mümesillik yapanların dışında kalan herkesin varsa suçu affedilmesi işin doğası gereğidir.

    3-Dört bin köy boşaltıldıktan, iki milyon insanın evi eşyalarıyla birlikte yakıldıktan sonra bir tek kişiyi suçlamak ve tek kişi üstüne hesap yapmak ciddiyeti olan bir politika değildir.

    4- İki milyon insanın evinin yakılması, köylerinin boşaltılması, FİİLEN BİR DEVLET VE FEDERASYON KURMAKTIR!.. Bu nedenle, Barış SÜRECİ değil, SAVAŞ SÜRECİNİN DEVAMI FİİLEN BÖLÜNMEK demektir.

    5- Üst Kimlik İLKELLİĞİ, 1789 Devrimiyle bütün dünyada terk edilmiştir. Türk Kimliğinin Anayasa’da yer alması zaten yanlıştır; yerine “T.C. TOPRAKLARI ÜZERİNDE DOĞAN VE YAŞAYAN HERKES EŞİTTİR!” denilmesi çağdaş uygarlığın gereğidir.

    6- Barış için verilen hiçbir taviz, verilen hiçbir şey fazla değildir. Savaş Kurtulmak ise en büyük kazançtır.

    7- Barışa karşı olmak için Amerikan Savaş Sektörüne Fikir Ajanlığı, Pazarlamacılık ve Mümesillik yapmaktan başka hiçbir ciddi neden yoktur.

    😎 Bu sorular, mantıksız oldukları, akla uygun sevide olmadıkları için cevap vermemek de bir cevap sayılmalıdır.

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir